Lider

av nackspärr sen tre dagar, hua va ont det gjort och gör fortfarande:/ Känner mig sjuk på något konstigt sätt, sjuk i huvudet, haha. Praktiken lider mot sitt slut och en hög med skoluppgifter förväntas vara klar innan nästa vecka, så det blir att göra i helgen...men ska hitta på något med ungarna också, det är ju faktiskt sportlov! Satt och bläddrade i en inredningstidning tidigare och blev så sugen på att vara kreativ! Som vanligt är det tiden som hindrar mig...just ja någon sa idag att vill man så kan man arbeta/skaffa ett arbete och faan va jag håller med! Alla kan något, kan man knappt ja då får man fanimej börja längst ner. Så enkelt är det, väldigt sällan finns det en genväg och skulle det finnas så brukar genvägen komma ikapp en förr eller senare på ett eller annat sätt. Istället för att gnälla så inihelvete gör något åt situationen. VILL MAN SÅ KAN MAN....väldigt mycket!...och det är alldeles för många som sitter för säkert på sina arbeten som inte gjort sig förtjänt av sina löner/arbeten....hua för dem, jag skulle ärligt sagt skämmas om jag inte gjorde mig förtjänt av min lön:(

Sjuuuukt

trött idag! Försöker vänta en liten, liten stund sen går jag och lägger mig med ungarna...jag har redan en gosig bubbe bredvid mig som kelar och låter som en riktig kelgris, nappen åker ut och in, hahha. Dagen har varit dramatisk kan man säga på praktiken och fortsättningen följer imorgon kan jag tänka mig....

Vändning

Det blev en vändning igår, en rejäl vändning. Man ska inte ge upp, aldrig. Till slut blir det bättre, men man måste själv vilja och offra en del, kämpa, gå igenom jobbigt för att sedan få positivt. Det finns hinder på vägen, vägen är sällan spikrak, man får helt enkelt kämpa sig över hindren. Det finns idioter överallt, här och där, nonchalanta dårar som bara bryr sig om sig själv, men skit i dem det finns som sagt andra. De hörde dig, de tog dig på allvar och de vill hjälpa dig. Du gjorde rätt, du öppnade dig, hoppades, gjorde ännu ett försök, du visade dig så sårbar och nu kan de hjälpa dig med sin erfarenhet och kunskap, faan va du är MODIG!

Långdag

idag, kommer hem mot senkvällen. Igår blev det träningsbox, fasiken va skönt det var efteråt!!! Känner sig som en ny, avslappnad människa som är tacksamt för allt, haha lite lättpåverkad jag är. Upp och ner, hit och dit, en riktig känslomänniska med känslor som svänger överallt, som tur är så kan jag prata om dem, hade jag inte kunnat så hade jag nog haft värre problem än vad jag har... näe nu ska jag göra iordning mig och vidare mot skola och praktik!

Tidig morgon

blir det idag, ska snart iväg till praktiken. Känner mig inte hundra, förkylningen är på väg, velar fram och tillbaks och jag har inte tid att bli sjuk! Helgen försvann i rasande fart denna gång. Vi var på kalas hos en nybliven 20-åring i lördags och åt jättegod smörgåstårta! Alla mina syskon var samlade så det var extra roligt, det händer inte så ofta. Jag är så imponerad av mina yngsta syskon som jag kunde sitta och prata med en bra stund. De är så kloka, mogna, fina och helt underbara. Så himla glad för dem och hur förnuftiga dem är! Just ja, skulle ju skaffa twitter, sa syster, har inte hunnit än;)

Nöjd

Hemma, med bubben. Vi har nyss varit ute på en promenad i vintersolen, riktigt härligt med sol och dagsljus, jätteskönt ute! Min kreativitet satte igång direkt när jag klev utanför dörren...jag började planera för utejobbet som väntar till våren, ett projekt för sig. Sedan klev jag innanför dörren och där fortsatte det, haha lite småfix kvar i hallen som jag måste ta itu med innan utejobbet börjar...ja man har att göra allt:) tur är väl det egentligen! Näpp nu ska jag sätta igång med annat, hörs!

Alla hjärtans

dag igår. Blev välkomnad hem med mat, choklad, blommor & fina kort!!! Som jag hade saknat dem, min tokiga , högljudda, dramatiska, speciella familj....överraskningen var bara en bonus:) Jag säger det igen, där ute bland alla andra så härjar eländet och ensamheten så grymt, ta hand om dem ni håller kär, de är värdefulla, alla har inte någon, inte ens en endaste någon alls...

Praktik

Blev helt uttömd igår, gjorde en skoluppgift om min socialisationsprocess, ungefär som terapi för en själv. Man blir så medveten om varför och hur man blivit som man blivit, intressant och lärorikt...nu väntar praktiken på en lång heldag, lika spännande som första dagen, man vet aldrig vad som kan hända...människor med mycket känslor som kan te sig på väldigt olika sätt! Nepp, dricka upp kaffet och sen blir det bussen:/

Tidig

kväll blir det idag, så himla trött. En pulkapromenad, lite målning, städning, badning med ungar och en totalt misslyckad matpaj har det blivit idag. Trodde inte man kunde misslyckas med paj, men fyfan det kan jag säga, att det kan man, haha, gick inte att äta skiten, usch...så ungarna fick glass och chokladpudding istället.

Ensamhet

Vi är bara människor, varför vara rädd? Ibland? Vi behöver varandra, många är så ensamma, så hemskt och tragiskt ensamma. Alldeles för mycket ensamhet. Ensamhet som kommer göra oss sorgsna, bittra, oroliga och galna. Det är så tragiskt, och jag visste det, jag visste att ensamheten är stor, precis så stor i verkligheten som jag hade föreställt mig. Jag vill hjälpa alla, men det kan jag inte. Jag kan inte alltid ens hjälpa mig själv, och inte alltid mina barn., inte min sambo men på jobbet/praktiken, i mitt framtida arbete ska det bli annat. Då är det ett arbete jag gör på arbetsstid och som jag sedan får en lön för, då ska jag hjälpa människor så gott jag kan, så att de inte är ensamma, så att det finns någon som bryr sig, så att de får upp ögonen för livet, får livslust och ork att vilja kämpa, vilja leva och utforska livet. Människan är en social varelse, det ska vi inte glömma bort, gör vi det så kommer den psykiska ohälsan med rasande fart och äter upp oss, sakta men säkert...

Händelserik dag

kan jag säga och vad jag stortrivdes! Intressant som tusan, och vilket arbetskamratgäng, vilket teamwork! Jag är imponerad och efter första dagen tror jag att det här kommer bli den bästa arbetsplatsen jag har provat på någonsin:) Sovdags nu, ska upp en sisådär kl 5 senast, godnatt!

Kvällsmys

med ungarna, sedan somnade dem och nyss vaknade lillbubben igen, han sitter i mitt knä med sin vällingflaska så jag lär göra honom sällskap. Imorgon börjar praktiken, spännande!

Helgen är över

Helgen är över, lanet är över, gottat är över, slappet är över....en ny vecka väntar. Grabbarna på lanet var uppfostrade och inga grisar, utan de skötte sig så himla bra! Jag tror och hoppas att de hade det bra:) Själv var jag med ungarna. båda dagarna våldsgästade vi J.s mamma och pappa för frukost så att grabbarna fick sova utan att våra speedade ungar störde dem. Snudd på hotellfrukost fick vi, kan man säga! Tack för det, den lilla/betydelsefulla hjälpen va en stor hjälp för oss! Sedan har det varit gymnastik för båda tjejerna och kalas för den äldsta, och så va det melodifestivalen, mina favoriter gick vidare, tjooo, tycker Loreen är så grym, tyckte jag förra året me, och det jag hört av henne sent sist. Så grym röst tillsammans med den melankoliska musiken/texten och uppträdande/scenkläderna hon använder sig av kan inte bli bättre. Dead by April, hur grymma är inte dem, de två rösterna tillsammans, klockrent! Ja helgen gick snabbt, lite lek, bad och läsning hann jag med tillsammans med ungarna och gos, alltid gos:) nu ska jag krypa ner och värma mig hos min varma dotter, för jag fryyyser, precis som min lilla, hon fryser alltid, lillstumpan och jag:) De andra är varma kaminer....

Paus

i pluggeriet. Så skulle jag göra: skita i att städa tills imorgon, men eller hur? Kunde inte bara se skiten växa så jag har städat både här och där, men jag hinner ändå... provet sitter inte som ett smäck än:P men snart så:) Imorgon blir det LAN, kul för alla dessa datanördar. Själv ska jag vara med mina älsklingsungar heeeela helgen, det ska bli riktig kvalitetstid med alla tre, det förtjänar dem nu efter en frånvarande stressad mamma och en kommande frånvarande dataspelspappa:) På lördag blir det melodifestival också, myspys:) Nu kommer J hem, ska jag försöka sno av hans tid till förhörshjälp av provet. Godnatt!

God kväll?

Sitter med en webbdesignuppgift. den fjärde av alla uppg. som ska vara färdig tills på fredag. Det närmar sig men jag har ännu inte fått in provet i huvudet, men tar den imorgon. Bröder var här och grejade me bilen i den svinkalla natten, stackars dem som stod ute i mörkret. Dagen idag funkade, J va så snäll så jag kunde sova ett par tim efter skolan med lillbubbi, (kärt barn har många namn) det behövdes efter í natt, så nu har jag lite extra ork med att jaga ikapp uppgifter inför praktiken som även den börjar nästa vecka:)

Så får det bli

Ca fyra timmars sömn blev det, känns som jag inte sovit något alls:P Kom desto längre med det som måste vara klart. Iväg till skolan snart men först blir det gröt med familjen. Jag vet hur jag ska göra för att hinna allt innan fredag, och hinna med ungarna: jag skiter helt enkelt i att städa tills på fredag morgon!

RSS 2.0