2

sjuklingar idag. Natalia har vart jättehängig, plonki likaså, jag sådär. Gjutit krukor idag, ändå. Målat utemöbler och sått sommarblommor med Nikita. På kvällen bjöd J oss på gotta:)

lite av det jag grejar med utanför huset. Funderade ett tag på att måla alla stenar i "muren" vita, men vet inte, kanske ser för konstgjort ut?

Gullplonka

Gamla bettan


när hon är nyputsad och fin som bröderna gjort. Tack ännu en gång snälla ni!
Försöker igen att ladda upp bilder men det går så seeegt...

Lillebror har smittat oss med en förkylning, plonki är förkyld och hängig, jag likaså:(
Ska nog göra en kopp te och krypa tillrätta ner i soffan:)

Rea

Shitpomfritt vilka reor vi kommit över idag! Vi skulle iväg för att köpa sommarsandaler till tjejerna men kom hem med 9 par skor! Alla tre fick allväderstövlar till hösten, 79 kr men det sjukaste var att de reade ut höst och vinterstövlar, Pax, för 19 kr!!! Jag trodde inte det var sant...Ordinarie pris 599, 499 och 349, nu 19 kr, dom hade inge plats på lagret så allt måste bort, och det var inga skitstövlar heller, gissa om jag blev glad!? Dessutom kom vi över fodrat regnställ till plonka, kläder till alla ungarna, fiiina, sååå fiina och billiga! Till mig själv blev det 10 par strumpor, såna där låga. J fick ett nytt mobskal.
Denna dagen har gått aldeles för fort, nu på kvällen har jag gjort en kruka i betong får se hur det blev imorgon:)

Näe får fortsätta imorgon med uppladdning av korten, för Jonte sitter vid den datan....

Gott och blandat



faaan tar för lång tid med uppladdningen får fortsätta ikväll, hörs!

STÄD

Städat i massor, J åkte på ryggskott så jag fick ta hela jäkla huset själv! Fyfan va jag har värk i hela kroppen nu:/ Tur lillebror är här och fixar lite grejer och kan hjälpa mig att bära det som behövs. Men nu så är det någorlunda för lite kalasfirande imorgon för våran tvååriga lilla Natalia:)
Grattis i efterskott (16/4) finaste lilltjejen<3

ONT

i heela kroppen nu! Träningsvärk från grävningen av gräsmattan igår, och ont från grävning och läggning av gräsmattan idag, imorgon kommer jag väl inte kunna röra mig:/
Varit ute hela dagen idag och igår och slitit med gräsmatta, jord, grävning och växter. Lillebröder och S var här. dom fixar vår bil så den blänker och blir så fin:) Tacka snälla ni, hade vi aldrig hunnit med utan er! J fixade god grillad mat, vad skulle jag göra utan dig!
Nu vaknade plonki, så nu ska jag lägga mig, dödstrött!!!

Det kommer

Någon var intresserad av en kista, en annan av något annat.... det kommer, nya möbler, nya bilder, ny design så småningom. Just för tillfället håller jag på utomhus så växterna kan få växa, grönsakerna gro, gräsmattan blir grön, entren så att det ser ut som ett hem...ja ni förstår, innan de klarar sig själv:)

Till ett av exen

jag publicerar ändå inte längre dina inlägg, så ta dig inte tid. Jag lyssnar inte på dig, du är så passé som man kan bli, din näsa lägger du i blöt, både här och där, undrar just vad din kille tycker om det?....Hursomhelst det finns några nära i min närhet som betyder allt för mig, de är dom viktiga! Jag vet vart jag har dem när det verkligen gäller, och jag finns där när det gäller för dem!
Ni patetiska x kan fortsätta leka bästa vänner, ni är av samma skit allihopa, ni kan väl trösta varandra? ja just det, det var ju det ni gjorde;)

Härlig vårdag!

Vilket väder , tjoooo, man blir så glaad:D
Uppröjning snart, om jag får ungarna att ta en middagslur, sedan utetid så mkt det bara går! Fixa, trixa och greja ute.
J är så tapper, imponerad, det fanns lite jävlar anamma där ändå, jag lider med honom, men samtidigt glädjs jag åt hans enorma framsteg:D Love you!

X:en

Vet att du läser detta för eller senare L, och vet du, samma visa igen. Patetiska x, fattas bara den tredje, men det kommer väl snart:/ (Tittade lite nogrannare och vet du vad, den tredje såg jag också!)
Den ena dyker upp här, den andra där. Läser man mellan raderna så kommer det alltid fram, någon slags bitterhet, avundsjuka osv....ger dom sig aldrig?
Ett råd till dig, vad som än hänt, vad som än händer, anförtro dig aldrig åt falska människor. Hur arg du än är, ta upp det den dagen du är säker på vad det är för människa, inte lätt att veta, jag vet, men vissa visar sig ganska snabbt vad de är för några.

Jag är sååå glad att jag har min andra hälft, efter snart 10 års upp och ner så är det värt varenda sekund.
Jag är alldeles för godtrogen, tror så gott om de flesta, men han har sett och haft RÄTT om de vidriga människorna man träffat på.
Han är inte girig som de allra flesta!? människor verkar vara, ibland känns det som hela världen är ond men sen kommer jag på att näe, det finns faktiskt GODA människor  också, tro det eller ej. Sådana som inte bara tänker på sig själv, som inte är giriga, som vill än väl, som inte har baktankar.
Jag önskar att de som jag bryr mig om även kommer att få träffa sådana människor, någongång!

Svar på fråga

Ett litet svar på varför jag kommentarade din ekonomi som andra blir lidandes av: Datahelvetet som DU sitter och surfar på är köpt på avbetalning, inte under ditt namn, utan vårt, MEN avbetalningarna är i dina ögon inte högt prioriterade, vilket betyder att Vi blir tvingade att betala räkningar som annars går till kronofogden pga av dig och dina prioriteringar. Att du inte förstår det, ja då vet jag inte om du förstår något:/
Du skulle behöva en förmyndare och vet du, jag tror inte det är långt kvar tills du får en....

Sanningen

Ingen jävla bullshit.
Eftersom jag inte kan lämna en kommentar  i hennes blogg, för den kommer inte bli publicerad  av henne då jag vet allt för mycket, så skriver jag här så får jag säga MITT, bra va???

Den enda som hotar och har hotat med soc.anmälningar här är packets mamma. Påståendes att VI ska inte ha hand om barn, därför ska en anmälan göras, gällandes packets dotterdotter då hon tillsammans med sin fullt myndiga pappa har sovit över och blivit utan frukost pga av att han prioriterade sovtiden före frukost tills klockan bev 8.30 och dax att åka hem. Ingen av de förbannade idoterna fattar att pappan som har delad vårdnad har precis lika mycket ansvar och kunnande gällande sin dotter som hon. Hon vet tex inte att dottern vaknade på natten en stund och därmed behövde den sömn hon kunde få. Idioterna menar då att jag ska servera frukost åt någon som inte ens klivit upp??? Jag har tre egna barn som jag inte ens själv hade hunnit servera frukost till, vad faan tror ni att det är, ETT JÄVLA HOTELL?

Jag svarar så här gällande en soc.anmälan  mot mig/oss för att ingen frukostbuffe var uppdukad= Varsegod, gör en anmälan ni, jag har inget att dölja som vissa andra har ;)

(Packet har sovit här flera gånger, och knappast fått frukost vid den tiden, men det passade inte denna gången...undrar varför?)

Jag vet varför hon är så "trött" på mig, jag har tydligen alldeles för "dåligt" inflytande på M, då jag anser att man inte ska bli omyndigkförklarad som han heela tiden blir,och det är verkligen inte bara jag som tycker det. Hennes plan var att ha en liten oöppkäftig butler som gör allt medans käften bara går.

Och ja, i mina ögon är du en oduglig, tattig jävla mamma som beter sig som du gör. Tycker ni är ett jävla pack, som har NOLL jävla självinsikt, snacka om att sväva på moln och tro man är något som man inte är. Någongång kommer du falla pladask på marken, om du inte redan gjort det eller aldrig? Vem vet?
Önskar honom verkligen lycka till att förändra dig, från det du har blivit upplärd till!

Slutsatsen är så här: Jag ringer och frågar: "Ska du med imorgon" Svar: Jag får inte åka med dig för att det är jag, hon tål det inte. Normalt?
Tycker inte han heller, drar därifrån, får nog....sedan får jag en hälsning/hot från packets mamma om att jag ska bli anmäld för att frukostbuffen inte är uppdukad och uppäten, ni förstår att man blir rejält förbannad!?

Jag är inte rädd/orolig för deras hot/förtal och skitsnack via käften, jag vet att det bara är pack som i sin tur umgås med pack. Men det här är mitt ställe där jag faktiskt får/vill säga mitt, ingen bullshit!


Utedag

Tillbringat större delen av dagen ute idag, så himla fint väder!!!
Grävt ner några syrenbuskar får se om dom överlever, har en hel del planer på utsidan, kan bli fint!

Lillkusin D kom idag, så söt så:) Lite blyg ibörjan, N försökte få igång henne hela tiden. Nikita är så förtjust i Zizo, lillebrors schäfer. Hon kör trix med honom, heeela tiden. Tar hand och donar med honom. Nu på kvällen har hon borstat och tvättat honom, gjort en bädd och smyckat hans mat & vattenskål, tänt en lampa, lämnat ett kort på henne bredvid honom och gjort en teckning:) Gullunge!

Packa dina saker och dra!

"Då kan du packa dina saker och dra" måste vara jävligt jobbigt att höra det, gång på gång på gång.
"Åker du med henne, kan du packa dina saker och dra" Jag förstår honom, fullt ut.
Vad är det för jävla kärring att ha som hotar en med att passar det inte så kan du dra, gör du inte som jag säger, då kan du dra, "umgås du  med din syster kan du dra" lyssnar du på din syster kan du dra (Hon som verkligen vill sin brors bästa)
"Mina skulder är viktigare än dina"
"Jag skiter i ditt, mitt är mkt viktigare"
" Jag skiter i om jag har en obetald dator som jag surfar på, så länge jag inte får problem, behöver offra något, betala något....
För att inte tala om förändringen människan blir bakom stängda dörrar, snacka om att bära en mask, huuuaa säger jag!



Fyyyfaaaan vad rutten du är. M är värd någon mycket bättre!!!

Återfall

Godmorgon!
Jag har en liten släng av återfall skulle man kunna säga, hehehe, kaffet hjälper mig nu i några dagar när J kämpar på med sitt, fortfarande mycket tapper! Jag är väldigt imponerad!

Strax blir det bytning av blöjor känner jag....sedan frulle, uppröjning och så fort som möjligt under dagen fortsättning utomhus med allt som behövs göras:)
Strålande väder ute!!!

Upptagen

Haft mycket att göra, ovanligt?
Mamma va här, och jag skulle göra det och det och........ja, jag ville ju visa allt:)
Hann med rutorna utvändigt iaf:) Och nu Tom, hann med halva ditt bord:D
J kom hem igår, måste säga att han är vädigt tapper för tillfället!!!

Nu lär jag ta hem om lilla Natalia som är dödstrött.......

Strålande humör

Vaknade idag på strålande humör, städhumör, blev inge sjuk:) Har fått massor gjort!
Imorgon kommer mamma, hit...då ska jag passa på att tvätta alla våra fönster, medans ungarna håller henne sysselsatt;)
Jag är nog lycklig lottad, ibland känns det så, får man känna så? Japp det får man:D

Pizza

idag , sen tar det ett tag igen tills nästa gång. Nu ska vi bli nyttiga här hemma:)

Jag känner mig sjuk idag, ont överallt, ont ont ont:( Har fått lite gjort ändå, tack vare min enorma viljekraft:)
Nu ska jag krypa ner i soffan och invänta pizzan, hörs!

Gävle

Vart i Gävle nästan hela dagen, fått oss frisk luft, tiden rusade iväg och plötsligt blev det kväll!
Fattar inte hur tiden går så himla snabbt!?
Lillponkis ställer sig mot det mesta nu, inte långt kvar tills han blir gåendes:)

Imorgon blir det att fortsätta med allt möjligt här hemma, nu ska jag nog ta en snabbdusch, tvätta håret, behövs!!!

Välbehövlig paus

Ominstallation av datorerna de senaste dagarna, därför jag varit borta:)

Ungarna sover och jag har passat på att måla i hallen och på tv-skåpet. Planterat några blommor, hängt upp tvätten och plockat upp, har jag också hunnit med...så nu sitter jag ner det är jag välförtjänt efter den här dagen, eller efter de senaste dagarna!
Medans Tim sov middag tidigare idag, Natalia var med pappa och Nikita hos farmor fick jag ett välbehövligt ryck ute, en massa ris, grenar och skit samlade jag ihop...så himla nöjd efter det rycket:D även om det behövs mer, gräsmattan tex behöver sig en ordentlig krattning osv för att inte prata om fönsterrutorna som behöver putsas... men det får jag ta i veckan:)

J är och lanar= leker= har roligt= datanördar med mina bröder+ kompisar, och jag unnar honom verkligen det! Behöver man ibland även om jag själv är väldigt dålig på att ta mig tid till roliga saker...bara för att jag vill ju ha ordning på allt först...

Imorgon åker jag och ungarna och hälsar på mamma:)


Du är faan inte snitsig du inte. Matematik kan inte ha varit ditt starka ämne, och förresten vet du vad barnbidraget och underhållstödet är till för? BARNEN! Inte är det till för att du ska sitta på ditt lata arsle och gotta dig varje kväll. Och tror du datajäveln som du surfar på betalar sig själv din dumma faan? Näe fyyfaan för såna lata jävlar som inte gör allt för att tjäna sitt uppehälle bara för att....man är så jävla bekväm av sig:/

Bad

Slutkörd efter en fullspäckad dag med ungarna. Först öppna förskolan och sedan bad på parkbadet, härligt trött nu:)
Imorgon blir det öppna igen med sångstund!

Kalasdag

Kalas idag för lilla Mellis! Hon börjar bli stor, ungarnas supersöta och charmiga lilla kusin:)

Igår åkte vi till mamma, utanför finns en grusväg som jag tänkte skulle bli perfa som träningsväg för Niitas cykling, på bara en ca tre försök så satt det! Som hon kämpade, jätteduktig va hon! Nu behöver vi bara pumpa däcken, och träna på starten och på våra hemska stenvägar......

Hade glömt...

"first we learn to fly, then we learn to cry, later in the evening we might die"......

RSS 2.0