Sista

dagen imorgon på praktiken! Faan va tiden går fort!
Jag har blivit bortskämd emellanåt, vet inte om jag/vi förtjänar det!? Jag tar allt på så stort allvar att jag inte vet om det alltid är hälsosamt, blodigt jävla allvar, seriöst, viktigt...ibland önskar jag att jag vore lite coolare, rykte på axlarna och kopplade bort! Men tyvärr så funkar jag inte så...allt ska tas på så stort allvar, livet är allvar, allt...så att jag sliter ut mig själv, ut och in...jobbigt...inte alltid en dans på rosor att vara Tanja, jag är rätt så komplicerad:/
Tänker för mycket gör jag oxå...näe nu är jag för neggo:(

Härligt

boxpass överstökat med bästa boxpartnern! Nu snart sova, upp tidigt imorgon till praktiken...sen drar vi iväg en liten sväng!

Fåtölj och sekretär






Kallt!

Det är så kallt, redan gnäller jag...jag avskyr att gå runt och frysa, man vill ju inte ens gå ut. Jag är på jakt efter en riktigt varm vinterjacka och varma vinterstövlar. Det ska inte vara något skit utan det ska hålla i flera år, är tanken. Sambon fick tag på en helt ok vinterparkas igår. Natalia fick varma, andandes täckbyxor. Nikita fick en lekoverall och handskar och Timothie fick världens sötaste vintermössa. Jag hittade inget, det var helt enkelt alldeles för dyrt, det som jag tyckte verkade vara något, som vanligt....

Mera på G...






Lite nytt








Bord, SÅLD
Stolar 450kr (finns 4 st)
Hylla 150kr
Sängbord 250kr
Det kommer mera;)


Lördagskvällen

Så mycket bättre, gotta, & gosungar, det är grejer det:) Nu blir det lite film innan man ska slänga sig i sängen för en tidig farsdagmorgon. Lina hade fixat golven idag så snällt så jag kunde hinna med lite annat och t.o.m en tupplur mitt på dagen! Det var välbehövligt och inte igår! Tacksam som tusan för det!

Snurrande tankar

Ledigt från praktiken men inte från skolan. Jag har under de senaste dagarna kastats in i en ny värld. Hjärnan går på högvarv med alla nya intryck och funderingar. Jag ser bristerna där ute...nu undrar man kanske, vem tror du att du är??...men ser jag bristerna så borde också alla andra göra det, men jag tror man blundar. Jag undrar, hur kan man blunda? Känner man inget ansvar? Skäms man inte när man har ansvar och inte tar det? Om inte annat så har man betalt för visst ansvar som man tagit på sig? Det är skrämmande det jag sett... inte undra på att människor mår dåligt...vad är det för fel??? Saknar man empatin eller? Skiter man i sina medmänniskor och bara bryr sig om sig själv? Tillsut blir även de själv, fattar dem inte det? Ingen vill vara själv, alla vill ha någon, är det så mycket begärt? Lite sunt förnuft och socialt umgänge??? Näfyyyfan vad va besviken jag blir...men jag ger inte upp för det, jag blundar inte!
Jag är på rätt väg mot att hitta något att fördriva tiden i livet med, det är jag mycket nöjd med!

Trollfamilj


Våran trollfamilj som bor på bron:)


Grillning i Hammarby med kusinerna, uppskattades av alla:)

Imorgon börjar jag på nya praktiken, Tjoooo vad spännande!



Först till kvarn som gäller!

Det var jättemånga som ringde på mina förra möbler. Det gick jättesnabbt, helt plötsligt var allt sålt, så passa på nu om ni är intresserad av något, innan det är försent:)
Jag har mer på gång, på tork... ett matbord med iläggsskiva, en jättestor sekretär och en lite mindre, en gunghäst och även en liten barnsäng...

Möbler




Skåp med kronor och glasknoppar från Lisbeth Dahl, H:1,16 B:1,30, D:45, 1750kr
4 Nyklädda stolar i brunskimrat tyg, med text på ryggen, ord: Kärlek, harmoni, Tillit, Kärlek, 1800kr

Mera färdigt!







Tallrikshylla, 250kr
"piedistal", 120kr


Det är över!!!!!!!!

Tjooo, va lättad jag är! Den hemska redovisningen är över:)
Imorgon blir det målarverkstad, ett riktigt ryck ska jag göra:) Vi har huset fullt här i helgen med ungar överallt så eftermiddagen får gå till dem. Kanske ska man göra en paj med dom så de kan fika på ute i sin koja? Senare blir det fredagsmys med all gotta vi kan få tag på och Idol, kanske?
Nu ska jag faktiskt slappa lite, det är jag värd!!!!!!!!!!!!

Möbler





Pelarbord såld



Redovisning

Jag sitter och förbereder för redovisning igen snart...mår lika illa inför den här gången:(  På torsdag eftermiddag är det över, Läääängtar! Redovisning, mår dåligt av det ordet...borde det inte gå över snart!?

Nästa vecka börjar min praktik, människor med psykiska funktionshinder, ska bli så intressant!

Nu ska jag fortsätta och läsa lite, imorgon blir det målning och eftermiddagen lite helloweenmys!

RSS 2.0