Kvällsjobb





Magsjuka

jag kom inte undan jag inte, men den blev inte långvarig, en kväll sen var det över, tur man inte är en jävla gnällspik, finns inte utrymme att ligga och ta igen sig, inte för min del iaf!
Idag har jag gjort en massa fynd, tjoooo va roligt det ska bli:)

Imorgon kommer kanske det kommer vilder på färdiga saker, kanske:)

Ps min muntliga redovisning som jag va såååååå orolig över, är över...det gick superbra:D


Slott, magsjuka, skola, Helloween

Fullt upp. Miniweekend på slott. Utomhupool, bastu, 4-rätters, ljusterapi!!!
Följt av magsjuka, magsjuka, magsjuka, intensivt skolarbete och Helloween. Jag är stressad, mer än vanligt. Jag vehövde inte sjuklingar mitt i allt,men nu blev det så.
På fredag blir det muntlig redovisning,Fyyyyfan va jag längtar tills det är över!

Trött!

Usch va trött jag är!!! Nu har bristen på sömn kommit ikapp, jag går och lägger mig med min äldsta dotter! Godnatt!

Ps: många frågar efter fler möbler, det kommer!!! vi har massor på gång, håll ut;)

Plugg, plugg, plugg!

Känner mig lite småstressad faktiskt, helt plötsligt. Vill bli färdig med en eller helst två uppgifter innan vi åker på en minisemester...men det är så mycket att läsa!
Jag vill även måla en massa möbler, de tog ju bara slut sådär. Men tur att bror hjälper till imorgon så kan jag ägna mig åt skolan. Eftermiddagen SKA gå till mina älskade ungar, sen får det bli som det blir:)
Näe fortsätta läsa.......

Hårt jobb

lönar sig! Prioriterar man rätt och jobbar hårt så svetten dryper ja då kan man ta det lugnt sen:)
Bra jobbat idag Tompa! Ps Två möbler flyttar i övermorgon, tjooo, då blir det liiite mer plats över för annat:) ds

Överlevde

träningen denna gången med:) Så skönt att det är över!
Snart en dusch och sen marsch i säng. Imorgon står förstärkning här klockan sju, bäst man är redo då:)

Söndag

Rösten är tillbaka, någorlunda, men istället en irriterande rethosta...men hellre det:)
Imorgon blir det till att försöka hinna med allt och lite till, boxning avslutas kvällen med, ush samma ångest som alltid innan för jag vet hur jobbigt det kommer bli:/

Näe nu ska jag sova, upp kl sex imorrn!

Fynd

Min röst är så borta...och det värker som tusan fortfarande:( Hoppas på bättring tills imorgon!!!
Idag har jag gjort en del fynd, bla en barnpigtittare som kommer bli supersöt! Jag fick även tag på en del tyg, linnetyg, ljusgrått med vita stjärnor och ett annat finfint möbeltyg, längtar tills de ska få klä mina möbler:)

Nu ska jag dricka en kopp te med ingefära, som jag hört sägas ska vara bra för halsen?...och hoppas jag får tillbaka den...


Rösten

är heelt borta!!!
Aldrig har jag varit med om denna smärta i halsen, och att rösten har försvunnit helt! Känner mig handikappad:(

Wow

det är efterfrågan på möblerna! Roligt som tusan:) Nyss flyttade storkistan till ny familj!
Imorgon flyttar kanske någon mer, eller så flyttar någon in, vem vet? Jag har massor av ideer!

Ny ägare

idag fick mina vita vackra sidenpälsstolar sig en ny nöjd ägare:)
Och jag har varit på den intressantaste lektionen hittils tror jag, jag ser fram emot att få en närmare bild genom praktiken sedan på människor med psykisk funktionedättning av olika slag, ska bli mycket intressant!

Näe nu ska jag fixa disken medans tjejerna fortafarande tittar på barnprogram:)

Skoldax

nu, med omvårdnad...men först dagislämning.
Sen fortsättning av sömnad på fåtöljer, tjooo!

Tjuvkik


Självklart får du en tjuvkik av fåtöljerna Lena;)

Fåtöljer

Nu ska jag snart iväg och klä fåtöljerna som jag har målat:) Men först röja upp lite...fast jag har sån träningsvärk så det är galet...

Vackra matsalsmöbler





Bord med iläggsskiva, vaxat
Fyra nyklädda stolar med sidenband, dekorerad med fyra olika ord: Kärlek, Tillit, Lycka, Harmoni

SÅLT

Duktiga vi:)

Fyfaan va bra jag är, eller vi:) Jag och Jennie som står ut, när det är som värst! Svidande, flåsande, kämpande, svettandes tar vi oss igenom boxecisen varje vecka. Lite mer uthålliga och starkare blir vi för varje gång,
Vi är så duktiga:)))

Design

Vad tycks? Jag försöker göra om lite här, som jag sa förut, jag blev aldrig klar eller nöjd med den förra designen.
Igår tog jag mig lite tid till att fixa med den. Men jag är inte klar än och jag fattar inte allt, men ändå känns det som att jag är alla koder på spåren:)
Något  som stör mig är att texten jag skriver kommer för långt till höger! Hur får man till det!? Jag lär väl lista ut det, bara synd att det blir så tidskrävande...
Annars är jag nöjd med färgerna, tycker om dem, som det ser ut på min dator, hoppas det är lika fint hos er:)


Söt byrå


SÅLD

Dockhus



Det här dockhuset som verkligen ser ut att vart inne under 70-talet ska få sig en makeover. Sedan ska min minsta prinsessa få  det:) Tack Jennie för att vi fick ta det:) Det kommer bli mycket jobb och pill, men lagom till jul kanske de blir klart!

Vitt, vitt vitt...




Detta håller jag på med. Jag hade glömt bort hur tidskrävande och pilligt det var att sätta fast sidenband på stolarna, och mitt i allt så tar bandet slut, lite smådrygt faktiskt...men fint blir det! Funderar på om jag även ska texta ord på stolsryggarna...

Tillfredställd

Tänk att man kan känna sig tillfredställd av att betala räkningar!?...att få klart uppgifter som är tidskrävande och att bli färdig med annat man skjutit upp och inte haft tid med...man blir såååå nöjd:)
Vi fortsätter att beta av räkningar idag och annat som måste göras...sakta men säkert blir man lite lättare...
skolan nu, limma sidenband på stolar, ringa korkade myndigheter och sedan kommer alla barn hem:)

Vi hörs!

Är vi djur???

Socialtjänsten, vad är det för tattare? SOCIALTJÄNSTEN, hör....social och sen tjänster....tjänster som i att dom hjälper till, social för alla...och för dom utsatta, de som behöver hjälp, de som inte har någon annan, de som är utanför.
Vi är ju inte längre djur, djur som ofta lämnar den svage åt sitt öde. Vi har kommit längre i utvecklingen, vi tar hand om våra medmänniskor, speciellt de som behöver hjälp, ELLER??? Är det inte därför man bla betalar skatt?
Man kan ju undra.
Enligt Socialtjänstlagen så är vi inga djur som lämnar den svage åt sitt öde utan de ska vi hjälpa så att det får ett drägligt liv med en livskvalite som alla har rätt till. Men dom där tattarna som kallas för biståndshandläggare, som sitter på sina kontor, som en gång fått lära sig alla regler och lagar, har ingen aning om hur det är för dom utsatta människorna. Varför vill dom ens jobba med utsatta människor, kan man undra? Dom bryr sig/kan inte lagarna, dom orkar? inte bry sig eller dom skiter i det? Ja just det ja, deras lön ramlar in varje månad på deras konto oavsett! För vem lyssnar på en UTSLAGEN människa? Inte dom iallfall...
Idag har jag tjattrat lite med socialstyrelsen och socialchefen, händer inget drastiskt imorgon så blir det till att göra anmälan både till JO och socialstyrelsen...suck säger jag bara, vet ni hur lång tid det tar??? Månader...heelt sjukt eller ska man behöva skaffa en advokat som läxar upp dem?? Sist fick jag hota med polisanmälan för att de skulle göra sitt jobb, låter det inte absurt???
HUR FAAN SKA EN UTSLAGEN MÄNNISKA ORKA GÖRA SIG HÖRD MOT DESSA NONCHALANTA IDIOTER???

Florist

Vi har passat på och varit ute dom här senaste dagarna, så härligt väder har det vart. En skogspromenad med Natalia hann jag med, sen lekte jag florist ett tag, haha grejade i mörkret som bara den med granris, halvdöd ljung, lingonris och annat jag hittade ute. Vi får se, om några dagar kanske planteringen är död;)
Johan har grejat lite med utelamporna, skulle inte va så dumt att få ha lite upplyst när man kliver utanför dörren....
Nikita är hemma igen efter en fullspäckad helg. Imorgon börgar vardagen igen...skola, måla, ungar, städa, planera, stressa...ungefär:)

Vi hörs!!!


RSS 2.0