Är vi djur???

Socialtjänsten, vad är det för tattare? SOCIALTJÄNSTEN, hör....social och sen tjänster....tjänster som i att dom hjälper till, social för alla...och för dom utsatta, de som behöver hjälp, de som inte har någon annan, de som är utanför.
Vi är ju inte längre djur, djur som ofta lämnar den svage åt sitt öde. Vi har kommit längre i utvecklingen, vi tar hand om våra medmänniskor, speciellt de som behöver hjälp, ELLER??? Är det inte därför man bla betalar skatt?
Man kan ju undra.
Enligt Socialtjänstlagen så är vi inga djur som lämnar den svage åt sitt öde utan de ska vi hjälpa så att det får ett drägligt liv med en livskvalite som alla har rätt till. Men dom där tattarna som kallas för biståndshandläggare, som sitter på sina kontor, som en gång fått lära sig alla regler och lagar, har ingen aning om hur det är för dom utsatta människorna. Varför vill dom ens jobba med utsatta människor, kan man undra? Dom bryr sig/kan inte lagarna, dom orkar? inte bry sig eller dom skiter i det? Ja just det ja, deras lön ramlar in varje månad på deras konto oavsett! För vem lyssnar på en UTSLAGEN människa? Inte dom iallfall...
Idag har jag tjattrat lite med socialstyrelsen och socialchefen, händer inget drastiskt imorgon så blir det till att göra anmälan både till JO och socialstyrelsen...suck säger jag bara, vet ni hur lång tid det tar??? Månader...heelt sjukt eller ska man behöva skaffa en advokat som läxar upp dem?? Sist fick jag hota med polisanmälan för att de skulle göra sitt jobb, låter det inte absurt???
HUR FAAN SKA EN UTSLAGEN MÄNNISKA ORKA GÖRA SIG HÖRD MOT DESSA NONCHALANTA IDIOTER???

Kommentarer
Postat av: angelica

du har så rätt,men tur du står upp å hjälper för som du skriver det är inte många som orkar få sin rätt,för det tar ju månader://

2011-10-04 @ 07:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0