Kista


450kr

Skåp




H:1,16, B:1,30, D:45, SÅLD

Barockskåpet

Vårt gamla barockskåp är färdigt, tack vare min sambo, min bror och Lina...det här är nog det ända skåp som jag inte dragit ett penseldrag på! Men hur snyggt blev det inte!? Nog det finaste och maffigaste skåp jag någonsin skådat, hittils:)

Natalias dockskåp







Inte helt perfekt men rätt gulligt:) Svärmor har sytt till sängarna:)
Dockskåpet är nu inslaget och klart, lagom till julafton!

Stolt

Idag blir det till att åka iväg en snabbsväng för en sista liten julklapp, precis när de öppnar och precis före de värsta julstressiga dagarna kommer jag undan det värsta....tycker faktiskt synd om de som ska iväg och trängas, svettas och lida nu de sista dagarna före jul, det är inge kul=/ I år har vi dragit ner ordentligt på julklappsköp, det blir mest till våra barn och lite till de barn vi kommer att umgås med. Det blir så hysteriskt kring jul så vi har försökt hålla nere på så mycket som möjligt, man ska ju överleva efter julen också:)
Ju äldre man blir desto klokare;)
Apropå ålder, jag är 32 år och är så mallig över min gymnasiekompetens som jag pluggar in så det är löjligt, hahaha:) Fast å andra sidan så är det inte bara gymnasiekompetensen. Jag var lika stolt över ett sommarjobb jag hade när jag städade toaletter och lika stolt som verkstadsarbetare eller som undersköterska på ålderdomshem! Jag går verkligen in för det stenhårt! Det är liksom allt eller inget!
Mina betyg denna termin: Etik och Livsfrågor=MVG, Omvårdnad=MVG, Social omsorg=? i veckan får jag svar... Jag håller hårt om det jag tänkte för tio år sedan: En dag ska jag ta igen allt det där med skolan, för inners inne har jag alltid vetat att jag kan tamejfan, bara jag har någorlunda ro runt mig. Jag brukar fundera över min stolthet i det jag gör, alltså jag menar mitt engagemang i det jag påbörjar/åstadkommer vad det kommer ifrån, för mig är det mesta blodigt allvar. Inget flams och trams...missförstå mig inte jag har barnasinnet kvar också och kan vara sååå löjlig men jag menar att viktiga saker tar jag så seriöst, jag menar även att jag tycker om det hos mig själv, hörde ni? Jag tycker om mig själv i många avseenden...det tog måååååånga år innan jag lärde mig tycka om mig själv och det är inget fel med det, tvärtom! Häftigt ändå att inte alltid ha haft det så enkelt, så serverat i livet och att få det ändrat....kanske är de det som gör det, jag är inte rädd för smällar hit eller dit, nedgångar och motgångar, jag vet att efter det, bara man står ut så blir det ljusare, och jag är inte rädd för att ta i med hårdhandskarna för att komma framåt, kanske håller jag på och försonar mig med det som varit?
Näe nu blir jag för djup och kaffet är slut, dags att göra nytta!

Timothies säng

Bubbens lilla säng blev klar till sist:)


Julklappsinslagningen

avklarad, men vi fick hjälp tidigare med det mesta av våra bästa inneboende;)
Skönt att ha det avklarat, nu blir det sängen så jag kan vakna upp i morgon med ny
energi. Natten till idag blev jobbig för mig och lillplonkis,han hade så ont i magen:(

Tillfredställd

Äntligen färdig med sista uppgiften som jag verkligen gav allt på! Hoppas det blir ett bra omdöme, men det visar sig:) F.r.o.m imorgon kan jag ägna all tid åt våra älskade barn, julpyssel, julklappar, julstädning, julgodisbakning, möbler och kanske lite slapptid framför en film eller med en bok! Det var inte precis igår det hände! Men det är faktiskt sååå skönt när man verkligen gett järnet i så mycket man kunnat för att sen ha klarat det och känna sig tillfredställd med resultatet:)

Dödshjälp

Internet funkar igen! Vilken lyx, jag behöver inte gå till bibblan för att plugga, tjooo:)
Just nu är jag inne på min sista uppgift för denna termin, det är en utredning om dödshjälp. Mycket intressant...jag tycker det är sjukt vad gammalmodigt att det fortfarande inte är ok att svårt sjuka och mycket gamla kan få en stillsam  död i ro om de så önskar. Vi är ansvarig över vårt liv, men tydligen inte över vår död!? Hur sjukt är inte det? När det kommer till rätten att bestämma över sin egen död, då har man än så länge inte ett jävla skit att säga till om, jo förresten man kan avsäga sig fortsatt lisvupphållande behandling... alla konsekvenser, för och nackdelar, med en legalisering av dödshjälp, det tar jag i min uppgift:)

Datorhaveri

shit, internet funkar inte...sitter på bibblan, så ni vet...därför jag inte  kan uppdatera...

Stor kista




SÅLD

Julgalej!


Idag blir det julgalej, tjooo!

Fina skåp

Vårt fiiina skåp till köket är äntligen klart!

ni kommer ihåg vår gigantiska köksö/buffè? Den är också snart klar, fattas rätta knoppar och en liten bardel, text på baksidan och nya barstolar...ähh ganska mycket kvar ändå:/


De här kan jag tänka mig, inte så dyra och helt ok, jag gillar att blanda hejvilt, gammalt och nytt, runt och rakt, slarvigt och strikt men i en enhetlig färgskala:)
Nepp nu ska jag snart leka frisör:P

Webbdesign

Nästa termin ska jag äntligen få läsa webbdesign, tills dess får det vara lite si och så:) Nu ska jag försöka få ur mig ännu en uppsats innan jag ger mig på det sista på makeovern av dotterns dockskåp som ska bli en julklapp!

Jul i vårt hus







Sängbord



med glaskristallknopp, B41,5, H:47 D:32,5, SÅLD

Vita fåtöljer






Två vita fåtöljer, Sålda

Ros sekretär




B:88, H:100, D:56, SÅLD

Pall


brungrå text, SÅLD

Liten pigtittare


i barnstorlek, 200kr

Pigtittare


med glaskristallknopp, 250kr

Vackra stolar



Beige linnetyg, SÅLDA

Litet bord


250 kr

Helgen

Frukost, plugg och blogg står på schemat. Storgubben har åkt på jobb.
Lillgubben på dagis...

Jag har ju fått en ny kamera av mina inneboende! så nu kanske det kommer finare och mer bilder:)
I helgen har kusinerna vart här, mycket lek och lite pyssel...

alla är helt inne i sitt pyssel...kort på vad det blev kommer sen.
Ett litet bord har jag hunnit med....

Och mer kommer sen, nu ska jag ta itu med lite plugg!

Inneboende

Vi har inneboende, världens bästa tror jag:)
Imorse fanns nybakt bröd! Brorsan var på givakt imorse då gubben är borta på jobb. Medans jag lämnade iväg trötta arga, hysteriska (en av dem) barn till dagis så fixade broder iordning disk och kök,. så jävla sjysst. Igår kväll svabbade Lina vårt badrum, väggar, toa, handfat och t.o.m fönster!? När jag hämtade ungar på dagis så står brorsan och fixar mat! Sen åker han och handlar blöjor och mjölk, som jag glömt. Detta är bara en bråkdel som vi fått hjälp med, och vi fick presenter, både Johan och jag! En ljuvlig ljusrosa söt liten digitalcamera, hur sjukt är det inte? Förtjänar jag det? En bok av min nya idol: Mia Skäringer:) Johan fick en hockeybok, batteridriven peppar&saltkvarn, coola issugrör, en cool tvålpump med form av en pikadoll!! Varför?? Jo, jag vet, jag förstår dem...de är så otroligt tacksamma att de får vara inneboende tills de har sin egen lgh, men vi har oxå sagt att vi förstår det utan saker...men ändå förstår jag dem....jag vet att någon av er läser detta förr eller senare och då kan ni ta åt er i lugn och ro: Ni är världens bästa inneboende;) Ni hjälper till så himla mycket, ni får inte ta ut er, för jag vet att det kan vara ansträngt att bo hemma hos någon annan, men vi är sjukt tacksamma för all hjälp, det ska ni veta!
Vi hjälper helt enkelt varandra, med olika saker. det är precis så det ska vara, man ska få och man ska ge:) och inte begära, det tror jag på. Ge av dig själv, till den gränsen du klarar av utan att ta ut dig, så kommer du oxå att få.
Näe nu ska jag fortsätta med allt, hörs senare!

RSS 2.0