Tapetseringen

Blev av idag morse istället.... Sen kom finaste syster hit för klippning, blev lite kortare än tänkt:P men behövdes nog och så fin hon blev:)

Tired

Usch va trött jag är nu, planeringen är att jag ska tapetsera i hallen, men som det känns nu...så känns det omöjligt! Kaffe har jag slutat med sen jag var sjuk så nu är det mer, är jag trött så är jag det, kan inte göra så mycket åt det faktiskt. Kan ju va bra de också, att lyssna när kroppen eller hjärnan inte orkar mer. Provet gick bra, borde vara ett VG helt klart, kanske mer. Får se. Näe nu ska jag gosa lite med min gosbubbe:)

Halsfluss

Blev inge utedag, lillskruttan fick tid samma dag som jag ringde till Hc, hennes hals var ju helt igensvullen. Det visade sig vara halsfluss, stackarn kan ha gått med det ett tag:( Hon har snarkat så på siståne och haft andningsuppehåll att jag tänkte kolla upp det, men så var det halsfluss...ja det var väl bra att det inte var något värre! Lillgumman spelar memorie, ett memorie som vi gjorde själv i present till deras söta kusin som fyllt två år:) Näe, nu ska jag plugga inför provet imorgon!

Fint väder

Ser ut att bli soligt idag:) Först ska jag plugga till provet innan jag ska in på lektion, efter det blir det utedag med ungarna! Senare om tiden finns ska jag nog sätta på mig joggingskorna för en sväng, det är så skönt som häromdagen jag gjorde, bara hoppa i skorna och ORKA jogga ett par km. Det är lyx för mig att kunna göra det!

:)

Hoppas på finare väder imorgon, då ska Talia få cykla på sin älskade cykel igen! Redovisningen gick bra, fattar inte varför jag oroar mig, jag har ju koll! På fredag är det prov i psykiatri, sista provet:)

Picknick

Häromdagen hade jag och ungarna lite picknick på gräsmattan, skitmysigt! Idag har vädret varit sämre, men det gjorde inte mig något. Jag har suttit större delen av dagen framför datorn och förberett en redovisning inför imorgon...lite nervös men det brukar ju faktiskt gå vägen! Nyss var jag iväg på boxträning, riktigt nice att få ge järnet så man blir helt slut efteråt, speciellt efter man suttit en hel dag. Näe nu blir det en dusch och läsa det sista inför imorgon....

Vårsol

På fötter igen efter insjuknandet. Usch vilken pärs, hade glömt bort hur dålig man kan bli! Låg bara i soffan och var hur ynklig som helst, tyckte allt var för jävligt...och såg dagarna gå meningslöst förbi. Men nu så är jag frisk:) Våren är här för och stanna! Lite härlig dag idag det varit. Lillbubben och jag hade det riktigt skönt ute i vårsolen när de andra var på gymnastik. Han var så nöjd sååå:) Jag har tagit mig tid att så de första fröna till vårt grönsaksland också, får se om jag lyckas, jag är inte känd för att vara den vara snällaste mot växter....glömmer helt enkelt bort dem emellanåt:/

Sjuk

Jag är sjuk, så jävla dålig, kraftlös, febrig och helt jävla svag:(

Fönsterputsning

har jag för det mesta sysselsatt mig med i helgen, insidan klar, husets utsida kvar:/ En hel del städning och det är lika mycket kvar, alltid! Dottern har haft sin bästis övernattandes här, och de har haft så roligt och skött sig så himla bra, imorgon blir det ännu mer lek:)

Lusinvasion

Herregud vad jag varit upptagen! I förrgår upptäckte vi löss i Nikitas hår, sen i mitt och sen i Timothies! Raka vägen till apoteket och köpte lusschampo, huaa. Hela familjen fick tvätta håret, och kamma med en liten,liten luskam, jag och nikita har inte lite hår så det tar sig en stund, en lång stund. Usch, trodde aldrig jag skulle behöva va me om detta! Sedan har vi fortsatt med mössor, ytterkläder, sängkläder, och soffan, ja vår tvätt maskin har gått dygnet runt, Nedervåningen är klar och förhoppningsvis lussanerad:D Idag fick min lillebror sin första fasta anställning! Jag är så glad för hans skull, detta behövde han verkligen! Vill man så kan man, om man ger sig fan på det! Du är så duktig Jonte, detta förtjänar du! Fortsätt kämpa på för dig och din familj, det får du gott av sen! Jag har trott och tänkt så många gånger, det är kört, jag kan inte, blir det inte bättre...osv...och näe det blir inte bättre en vad man gör det till, helt enkelt. Hårt jobb brukar oftast löna sig, på ett eller annat sätt.

ont

Blir inget utmasande, jag är glad om jag orkar resa på mig....kroppen värker och halsen gör så ont:( usch och fy, solen lyser, alla ungar hemma med två slappa föräldrar. Två av dem fick hälsa på farmor en stund, men hon är också sjuk alla är sjuk....

Sjuktider

Alla sover, jag passar på och dricker te i ensamheten, sen tänkte jag ta itu med en skoluppgift, innan jag också blir sjuk. Jag känner mig så jävla risig. Nikita är frisk men Johan håller på och insjuknar igen!? Blir han sjuk så är det inte konstigt tydligen med en tre veckor...men nu har vi fått förklaringen till det. Under alla hans år har sköldkörteln varit ett problem, den har helt enkelt inte funkat som den borde. Nu har han fått svar på proverna och de visar att det är fel. Inte konstigt då att han haft problem med vikten, tröttheten och immunförsvaret som bara är en del utav alla symtom man blir lidandes för:( Som jag tidigare har spekulerat i orsaker till hans taskiga immunförsvar!!! Han har alltid blivit sjuk, för det ena och det andra, ofta och länge...Men nu kan det bara blir bättre hoppas vi! Det ska bli bättre, mediciner finns och han kommer bli mycket piggare och friskare, så glad för din skull! Kanske alla pusselbitar faller på plats efter alla jäkla motgångar, Love you och vår familj, som vi kämpat och fortfarande gör emellanåt alla nedgångar... står man ut så vänder det!!! De andra småttingarna är ok, så det blir nog ett försök med dagis imorgon, och jag hoppa hoppas att jag slipper bli sjuk:( Har inte tid! Det blev ute tid idag en stund för alla så man får det viktiga dagsljuset och den friska luften, ska masa mig ut imorgon också.

Magsjukan

härjar här...usch så dålig våran älskade lilla Nikita är, hela dagen har hon legat helt utslagen :( Lider med henne...och hoppas verkligen att vi andra slipper bland det värsta som finns.

Träning

blev det ikväll, så grymt skönt...två veckor sedan sist för den jäkla nackspärren som dök upp mitt i allt:/ Men nu är det bättre, fast jag fortfarande är lite stel. Vi har grejat lite hemma medan ungarna ska ha sitt, och hemmet sitt, och jobbet sitt och skolan sitt...blir inte mycket tid över men lite har vi fått till ändå. Solen kommer mer och mer och då ser man att fönstrena behöver sig en rejäl omgång, vi som har så små fönster, haha...näe då inga problem me dem om det är fint väder ute och allt annat har fått det som behövs. Imorgon blir det skola för hela långa dagen, lite nu ikväll innan jag ska upp tidigt, så nu lär jag fortsätta!

Trött

Usch va trött jag varit idag efter gårdagens bad på parkbadet och sena pluggkväll:( Tv och gotta fick avsluta kvällen och en massa gos med ungar:)

Uppsats

skrivning pågår medans alla andra sover. Dysmorfofobi, en skev uppfattning om sitt egna utseende. Jag hade inte en aning om att det fanns ett ord, en beskrivning för det tidigare. Men det är sorgligt, och vad man kan gå miste om, om man lider av det....så mycket bortkastad tid för en jävla massa ångest skulle man kunna säga. Jag vet, och tur som fan är det att med vanlig kbt och ev medicinering så kan det bli bättre, jävligt mycket bättre. Tiden gör mycket den också, tiden läker sår, man blir härdad med tiden, det finns viktigare saker i livet än att se till att vara begränsad. Stå och titta på medans livet går förbi?? Näe, bättre att leva i det istället...fan så mycket bättre...

Sista

dagen gjord, det gick fort, lite för fort. Jag önskar dem lycka till där, med fortsättningen, framtiden. Det finns så många ensamma människor som lider av just ensamhet och obekräftelse. Det är inte lätt att inte passa in i normen, fyyfan människor kan vara så elaka och utfrysande mot det lite mer annorlunda. Jag gillar det lite annorlunda mycket mer än det gamla vanliga, så länge det är gott och ärligt-på riktigt!

RSS 2.0